neljapäev, juuni 04, 2009

Vihmase ilma ajaviide

Sajab, sajab, sajab...sajab, sajab, sajab...vihm kastab janust maad, kuid aednik pole ikka päris rahul...näpud ju sügelevad. Siin ajaviiteks üks aianduslik näpuharjutus mu kevadises moonipeenras (klikka lingil).


Kui nüüd ühest pildist väheks jäi, sibli oma virtuaalses peenras ka! Ja õues - las kallab... vahelduseks kulub väike tubane puhkus marjaks ära.

6 kommentaari:

Köögikata ütles ...

Megalahe!
Minu esimese korra aeg tuli 3:40

totaalne puslehull siin :oP

MUHEDIK ütles ...

Lahe jah:D

Mariihen ütles ...

Tore on näha, et on teisigi puslesõpru! Mul on blogi kitsama veeru pildid kõik pusledena, et neid kokku pannes mõtteid koguda ja uusi plaane teha.

Kadakas ütles ...

Mare, su blogi lingikogust ma selle puslesaidi leidsingi, kuid seda, et pildid vasakveerus pusled on, varem ei märganud. Igatahes aitäh, et midagi nii vahvat netiavarustest välja oled kaevanud!

Ene ütles ...

Hei!

Ema käis Riias lilleturul. Seal kohalike tädide käest ostis asju. Mul on sildid kõik alles, kui istutama hakkan, siis võin sulle siia selle tootja info üles panna. Teada on ju et lätlased on kõvad aretajad...
Vihm sai ka otsa ja päike arvas, et nüüd vasta õhtut ongi õige aeg ennast näidata.

Kadakas ütles ...

No seda minagi, et lätlased ise aretavad ja tean, et Riia turul müüakse, aga alati ei satu ju turuajal sinna ja viimati, kui käisin, siis päevaliiliaid ei olnud, muidu viljapuu-ja marjapõõsaid müüdi küll. Aga tootjainfo eest oleksin küll tänulik :)
Meieni õhtust päikest täna ei jagunud, kuigi tühja sest, rohkem muret teeb hommeõhtune öökülmaennustus :(