esmaspäev, oktoober 15, 2007

Hallahommiku mustrid - Frost patterns

Eile öösel käis esimene korralik külm üle maa, isegi kasvuhoonesse astus sisse. Aga mul pole sellest põrmugi kahju - kiirustasin hommikul õue hoopis selleks, et mitte maha magada külmapoiste joonistatud mustreid :)

Suprisingly I don't feel any sadness about frostlosses this autumn. On the contrary, I couldn't miss the the joy to admire the filigrane patterns painted by first real frost.








6 kommentaari:

isehakanud lillekasvataja ütles ...

Sul tuleb see pildistamine hästi välja.
Ma mõtlesin, et järgmise aasta hilissügise ilu tarbeks ma hangin vist mõned ilukapsad. Olen neid näinud selliste härmatanutena - vääääga ilus!

natuke aednik ütles ...

ma pole veel oma aias näinud külma, aga eile kella 11 ajal hommikul jalutamas käies oli osadel veeloikudel küll ilus jääkord peal.

Kadakas ütles ...

Ma tänan! Aga pildistamisega on küll nii, et tahaks ikka paremini - vahel on mõni parem päev, nt. hiljuti avastasin, et mu fotokaga saab makrovõtteid teha:) Nüüd hinges närib, et kindlasti on midagi veel avastamata ja käsiraamat ammu kadunud.

Ilukapsastega ma üksaasta katsetasin, kasvatasin taimed ette ja puha - nii kui enam-vähem õitsema hakkasid, olid ühe ööga rootsuks näritud...

isehakanud lillekasvataja ütles ...

Kesse seda kurja tegi?

Kadakas ütles ...

Tõtt öelda ega ma teagi - kas suurem kapsauss - noil käib asi üsna kiiresti või keegi teine - ma isegi ei süvenenud, sest päästa polnud midagi.

Mari ütles ...

Need on tõesti ilusad pildid. Hakka või uskuma, et ka sügises võib midagi kaunist olla:)