esmaspäev, september 22, 2008

Mõista-mõista, mis see on?

Aplaus ja 10 punkti hilisele, kes teadis absoluutselt õigesti, et taldrikul on magus kartul ehk bataat!
Enamik bataate kasvas kõverikeks või suisa vedruks, sest kevadel pikalt kestnud öökülmade tõttu jäid taimed kauaks potti ja keerutasid oma juuri ringiratast mööda potiserva. Kribalad need mugulad sel aastal kasvasid - suurim ehk andis poestostetud emamugula mõõdu välja. Kuna aga suvi oli erakordselt jahe, on alust arvata, et keskmistel aastatel on saak tõenäoliselt kopsakam.

11 kommentaari:

Hiline ütles ...

Kartul? :)

Kadakas ütles ...

Vastus pole vale, aga täpsemalt? :)

Hiline ütles ...

Bataat?

Köögikata ütles ...

ma tahtsin ka bataati pakkuda.

Kadakas ütles ...

Aplaus hilisele!!!

On küll bataat.

isehakanud lillekasvataja ütles ...

Jeerum, see viimane vist tahab, et teda ei söödaks... teeb näo, et teda on juba söödud...
sorry
icc, loll nali

Kiku ütles ...

Eee, need on kõik selliste nägudega, et nagu ei tahaks neid hunnikuid eriti süüa! :D

Kadakas ütles ...

Irw. Eks igaüks näeb asju oma rikutuse tasemelt :D
Aga tegelikult näen mina samamoodi ja täitsa sihilikult riputasin need pildid blogisse üles - ei ole siin midagi ainult ninnu-nännu ilupiltide album! Aed väärib jäädvustamist kogu oma bioloogilises mitmekesisuses.

Kiku ütles ...

:D
Ega sa minu peale vihane ei ole??? Olen sulle mitu meili ja privaatsõnumit saatnud, aga keegi ei vasta! :( Tahtsin sulle nii väga külla tulla, aga ei saanudki nüüd.............

Kadakas ütles ...

Kummutisahtel!
Ma muudkui ootan su meili ja seda millal sa külla tuled! Mõtlesin, et ju sul siis kiired ajad. Meile pole tulnud, aga kodukauniks foorumisse ma väga tihti sisse pole loginud, lähen kohe vaatama.

Kadakas ütles ...

Kummutisahtel! Vastasin sulle foorumis, kus oligi kaks sõnumit, aga oma meilile lasin mitmel tuttaval meili saata ja kõik tulid kohale, äkki ei lähe sinu kontolt meilid välja?
Kõigile teistele, kes mingil põhjusel peaksid soovima minuga ühendust võtta, palun kasutage meilikontot paekadakas@hotmail.com , kuna kodukauniks foorumisse login ma sisse üsna ebaregulaarselt.